Adolescenta.ro

Despre noi

Suntem adolescenti rebeli, neintelesi, fericiti, dubiosi, prietenosi, funky, cool si mai ales sexy. Noi adaugam articole pentru tine, despre tine si viata ta, utile, interesante si amuzante. Voteaza-ne pe facebook si twitter daca iti place site-ul adolescenta.ro si subscrie daca vrei sa stii noutati! Thx.

Avem initiativa si dorim sa contribuim pozitiv la dezvoltarea unei comunitati online de tineri curajosi si destepti, care iau atitudine in mediul social.

Te simti nesigur, nu stii ce decizii sa iei si care sunt posibilele rezolvari? Aici gasesti articole interesante care te ajuta sa fii open-minded!

Ai prieteni sau o relatie de iubire in care te implici cu suflet? Invata cum sa te comporti ca un adolescent responsabil, invata din experienta altor tineri si descopera limitele pe care le poti atinge!

Vrei sa te pregatesti pentru o relatie intima, ai emotii dar si intrebari? Afla raspunsuri de la noi si comunitatea de tineri online ! Poti impartasi din experientele tale si poti afla lucruri noi, utile.

Propune un articol pe care il consideri inteligent si util, inscrie-te in comunitate,  iar noi il vom publica pe adolescenta.ro!

Share